CALL TIME 2:45
PANTHER CREEK HIGH SCHOOL, CARY, NC
Remember to bring: “Dinkles” shoes, Black socks, “Show shirt or Navy Blue Under Armour”, instrument, reeds, valve oil, Water Jug, Guard shoes, Flags/Rifles, Money for Dinner.
** Don’t be late! - NO FOOD or DRINKS in the Bandroom!!!!!
2:45pm ALL students arrive – (eat lunch before you arrive). Winds in auditorium/Percussion move equip warm up outside in the stadium (45min)
3:30pm Playing run through (Stadium?) (30min)
4:15pm Back to Bandroom - load instruments/Inspection (30min) (Half-Dress) in Bibs
4:40pm Load buses (20min)
5:10pm Leave Apex Friendship HS
5:30pm Arrive at Panther Creek HS
6:27pm Dress (30min)
6:57pm Walk to warm-up area “C” (5min)
7:02pm Warm up (50min) (end warm up 7:47pm)
7:52pm Walk to Gate
8:02pm At gate
8:27pm Finish Performance
8:30pm Eat / Sit together
9:45pm DM, Officers assemble for Awards in Uniform
10:00pm Awards ceremony
10:50pm Leave Panther Creek HS
11:10pm Arrive at Apex Friendship HS
11:30pm Unload instruments / Clean Bandroom Everyone Leaves together
Please eat a good lunch before you arrive. Bring a snack for the bus ride if you need it.
We will be selling fresh Krispy Kreme doughnuts before school in the carpool line, the bus line, and the teacher's parking lot. This is a popular and profitably fundraiser. Look for a SignUp Genius prior to the event. Band members can help, but parents have to handle the money.
Call time 5:00 pm
- Wear blue show shirts, athletic shorts, solid black (crew or knee length) socks, and Dinkles.
- Due to white collars on the uniforms, makeup should not be worn.
- Long hair should be worn up (off the collar) for both female and male students.
- Bring instruments, music, lyre, and money for snacks/food/beverages. Water will be provided.